Bild inlägg

Mitt paket har kommit med en kjol och en bikini från H&M. Kjolen var inte som jag trodde att den skulle vara. Den såg annorlunda ut i tidningen. Men den var söt, jag tyckte om den iaf. Bikinin är prefekt till min fina bränna! haha Men den kommer att vara mycket finare ut sen när jag har fått mer den bruna färgen på kroppen!

Jag och Irre var och åt brunch i måndags och då var vi inne på gina och kollade lite kläder så jag hittade en klänning så då fick jag den. Tyckte att den var fin och att gullig.
Jag och Daniel var hemma hos min mamma och åt middag. Så då prövade vi att slå upp tältet och kolla hur det såg ut. Det kan vara bra att kolla hur det ser ut innan man åker och sen hur man sätter upp det. Vi kommer ju att vara framme runt 8 på morgonen. Så då kan det vara skönt att veta hur det ska sättas upp. Det är skit stort. Det är ca 2 meter i "tak" höjd och så är det ca 2 meter där man sover på längden. Så det är skönt. Daniel är ju ca 2 meter lång så det är ju perfekt!

HJÄLP! JAG ÄR EN RÖD KRÄFTA!

Här har jag inte skrivit på länge.. Jag har inte suttit vid datan på länge faktiskt. Jag har haft annat att göra. Gosa lite med Daniel och solat och badat. Det har ju varit underbart väder faktiskt så då kan man ju inte sitta här hela tiden.
Tro det eller ej men jag har badat. Jag brukar inte bada så här tidigt tror jag. Men det brukar ta ett jävla tag för mig att komma i men det är inte så farligt som det har varit. Så det är lite roligare jag är i bland dom första och inte den sista som står på strand kanten och tvekar på att bara röra vattnet med tårna. haha. Så har det ungefär varit, jag kanske överdrev lite men på ett ungefär faktiskt.
I går så var jag och bada på Schweiz badet som jag aldrig kommer ihåg vart det ligger men det är grymt lång grunt. Så men måste gå en bit. Men man kommer i iaf. Men det är inte ett problem längre. När vi låg där på stranden så blåste det lite och när det blåser så känner man ju inte om det är varmt och men behöver smörja in sig. Jag tänkte ju inte på det och när jag kom hem såg jag ut som en riktigt röd kräfta! Det gjorde så ont och det var inte alls kul. Sen på kvällen åkte vi hem till min pappa och åt middag och sen åkte vi och badade igen i Vidja. Sen på kvällen blev jag jätte trött så jag total deka!
I dag har jag inte mått så jäkla bra. Kände att jag inte hade druckit så bra i går. Så har haft lite ont i huvudet och känt mig hängig. Men jag drack vatten och fick lite frisk luft så då blev det bättre. Jag har badat i dag också i Vidja och grillat. Vi var där en stund men sen blev det kallt så vi åkte hem. Så nu sitter Daniel och Matte och spelar och jag skriver lite här. Vi ska snart kolla på en film tror jag och sen kanske dom ska spela eller så ska vi sova jag vet inte hur mycket klockan kommer att bli. Men det märker vi då.

Glad midsommar alla!

Ligger hemma hos älsklingen och gör inte så mycket. Vi ska snart börja att röra oss till kollo och äta lunch. Jag är jätte hungrig! Hoppas att det blir något gott. Det blir det nog. Efter det ska vi... vet inte vad vi ska göra efter det om vi ska vara kvar där eller om vi ska hem. Men jag tror att vi blir kvar där till middag och sen ska vi träffa alla och fira midsommar. Det blir nog jätte kul!
Jag vet inte vad jag ska ha på mig men jag hittar nog något att ha på mig. Ska iaf ha shorts för det är varmt ute och sen kanske en stor tröja från gina. Eller ha ett linne under jag vet inte vad jag ska ha på mig. Får leta lite här.
GLAD MIDSOMMAR!

Midsommar i morgon

Det var ett tag sen jag vet. Men jag har inte haft någon ork att skriva här och jag har inte vetat vad jag ska skriva heller. haha dålig jag är.
Men iaf. I morgon är det ju midsommar och då jävlar ska det bli kul! haha nej men det ska det bli det har jag bestämt!
I dag har jag solat och jag blev brun faktiskt! Jag solade bara i kanske 3 timmar och fick färg faktiskt! Jag har börjat ta sol piller. Det hjälper att bygga upp pigmentet så blir man kanske lite brunare. Jag har aldrig prövat det. Någon som vet om det fungerar? Jag ska ta dom i 30 dagar. När mamma kom hem åkte vi och handlade och sen hämtade pappa mig och så åkte vi till Farsta och handlade lite. Pappa lånade mitt bankomat kort. Sen körde han hem mig och så åt jag middag och sen åkte jag till Daniel och har spelat lite och kollar på lite då och då när han och Matte spelar. Lite tråkigt men jag ska inte störa dom och säga att dom ska sluta eller något. Jag visste att han var här så jag får skylla mig själv ;) Men jag har min data här och så kan jag spela lite också om jag vill. Men jag har så ont i huvudet just nu. Så vill helst lägga mig i sängen och sova. Men får nog vänta lite med det. Undra om Matte ska sova här eller inte. Ska kolla upp det sen eller så märker jag det sen haha. men iaf. Kanske ska göra något viktigare än att sitta här men vad ska jag göra? hmm.. jag får hitta på något.

Söndag

Sitter hemma hos Daniel och gör inte så mycket. Vi skulle egentligen gå och kolla på eken men det är ingen som vi kunde gå med så vi sket i det. Vi ville gå med några till och ha lite kul med och snacka lite skit och sånt. Annars har vi bara ätit frukost och kollat lite på tv och nu spelar Daniel och jag kollar runt lite här på datan. Daniel har laddat ner ett spel till mig så kan jag också kan spela. haha.
I går så var jag hemma hos pappa och firade han. Det var trevligt! Det var god middag och trevligt folk. Det blev mycket skratt och en bra födelsedag för pappa. Jag hade iaf jätte kul och tror dom andra också hade det. Det kom en kompis till pappa som jag inte har träffat sen jag var ungefär 6 år. Så det var kul att träffa han igen. Det var ju ett tag sen, men det var kul! Jag åkte hem till Daniel runt 10 tiden och så kollade vi på film och sen gick vi och la oss. Jag var lite trött så jag somnade efter filmen. Jag sov hela natten utan att vakna, jag har inte sovit en hel natt på länge. Vaknar alltid utav någon anledning. Jag vet inte varför.
1 år gammal bild på mig och Lina

5 månader!

I dag är det 5 månader för mig och min älskade Daniel. Jag älskar dig jätte mycket! Puss på dig!

Grattis

GRATTIS PAPPA PÅ 42 ÅRS DAGEN!

Tvätt hela morgonen!

Ligger i sängen för tillfället för att skriva lite här. Ska snart springa in till tvätten och slänga in det sista. Jag har tvättat hela morgonen. Så nu har vi rean kläder igen. Jag hade typ inga kläder och inte Daniel heller. Jag har bestämt nu när jag är ledig så ska jag tvätta en gång i veckan. Så har jag något att göra och så har man kläder också. Det är inte heller någon som bokar runt den här tiden på dagarna. Så då passar jag på att tvätta våra kläder. Det här blir jätte bra!
I dag ska jag och Daniel till kollo och äta middag med hans familj. Han kommer och hämtar mig runt 4 halv 5. Jag undrar vad det blir. Hoppas att det blir något gott! Men det tror jag. Jag vet inte om dom ska måla eller något sånt. Men det märker vi. Men nu måste jag springa in till tvätten.

Väntar på min man

Ligger i sängen och lyssnar på spotify och kollar runt lite på datan. Har inte så mycket att göra. Har tråkigt jag hoppas att Daniel kommer snart och gör mig sällskap. Han är i kollo och ska träffa sin farfar med sin pappa. Det blir bara lugnt i dag. Bara mysa skulle jag tänka mig. För det är ju så mysigt! Jag har inte så mycket att säga. Jag är lite hungrig men det är ju onödigt att äta något nu eftersom att jag ska snart äta middag. Får se vad det blir. Skulle vara gott med en sallad, tror jag. Kanske blir det. Ska prata med min man om det. Men ska kolla vidare nu på datan.

film torsk

Vaknade för någon timma sen. Har ätit frukost och ska snart kolla på film. I helgen har jag inte gjort så mycket. Har tagit det lugnt. Jag var i kollonistugan i lördags. Daniel skulle måla och jag satt inne och spelade kort med Ronja. I går så var vi hemma hos Jacob och Melan. Vi kollade på tv och snackade lite skit. I dag ska jag inte göra så mycket. Kolla på film och lata mig lite.

Sitter hemma

I dag har jag varit i farsta och bytt ett spel och sen åkte jag och Daniel till kungens kurva och gick in på elgiganten och sen IKEA och handlade lite saker. Sen åkte vi hem till skarpnäck och fixade lite saker och sen åkte vi hem till mig och åt middag. Så nu sitter vi hemma hos mamma och chillar. Kanske ska börja att dra oss hem till skarpnäck snart.

Kommer att sakna er alla!

Har precis kommit hem från sköndal. Vi hade vår sista dag med varandra. Jag kommer inte att träffa alla igen och det har varit underbara 3 år mer er! Jag drog hem lite tidigare en vad jag hade tänkt mig men det började att regna och så var det sjukt mycket mygg. Så det var inte så kul. Men nu är jag hemma i värmen och ska kolla på film och sen sova tror jag. Ska på möte i morgon så jag tänkte vara pigg då.

Sommarlov

Ligger i sängen just nu. Har inget att göra framemot kvällen. Då ska jag till trånkan och träffa alla 9:or. Så det blir säker kul! Jag har fått mitt betyg och jag är jätte nöjd med det. Jag har höjt mig med 50 poäng! Så det är jag jätte stolt med.
Jag håller på att ladda upp alla bilder från balen på facebook. Så dom som är vän med mig kan kolla på dom. Har inte så mycket att skriva om. Har iaf sommarlov som är jätte skönt! Fast i morgon ska jag på intervju till en skola så allt har löst sig igen.

Måndag kväll

Sitter i soffan med familjen. I dag har jag varit i skolan och övat inför cabareten som är i morgon. Sen på kvällen är det bal. På onsdag så är det skolavslutning och det ska bli så jäkla skönt. Sen är det sommarlov och det är semester med min älskling och min bäste vän! Det kommer att bli så kul. Ser verkligen framemot hela sommaren. Det tråkiga är att Daniel jobbar ju i sommar förutom 4 veckor som han är ledig. Men jag kommer säkert att sova hos han mycket.
Snart är det ju midsommar och vad ska ni göra då? Jag ska iaf först äta med någon vet inte hur det blir med maten sen ska jag träffa Daniel om jag inte äter med han. Sen ska vi gå och träffa Melan och Jacob och hela gänget. Så ska vi gå upp till dansbanan och har det kul och lyssna på musik och dansa lite kanske ;) ahhahaha. Det beror ju på.

Student

Kom hem för en stund sen har ätit frukort och skakat lite rumpa till sean banans nya låt. haha. I dag är jag ledig för att jag ska på student snart. Har inte så mycket att skriva kan lägga in dagens outfit


Dagens outfit

Ska snart gå och möta Lina. Tänkte bara lägga in dagens outfit innan.

Dagens outfit :)

Ligger i sängen..

..och kollar runt lite och pratar med folk på msn. Ska snart gå och lägga mig mår inte så bra just nu. tänker inte heller skriva det här. Det är privat. Efter jag hade gjort kladdkaka så lagade jag mat och sen åkte jag till Daniel och kollade när han spelade med matte. Jag skulle i egentligen inte ha åkt dit. Men efter som allt som hände så åkte jag dit och ville muntras upp och få lite kärlek. Kände att jag behövde det. Men sen kom mamma och hämtade mig och sen gick jag raka vägen ner till mitt rum och fixade mig för sängen.
I dag är det 1 vecka kvar tills jag får sommarlov. Det är helt otroligt hur fort tiden går när man har kul. Jag har lärt mig en massa grejer om vänner, killar, familjen och min själv. Om man kollar igenom hela högstadiet eller hela skolans gång överhuvudtaget. Så har det gått fort som satan. Jag har inte tänkt på hur kul jag har haft under dom här åren. Otroligt. Jag kommer att sakna alla människor som jag har gått med, även fast jag inte direkt har umgåtts med dom. Men det spelar ingen roll.
Torsdag: Träning inför cabaren
Fredag: Ska jag på student, så är ledig då
Lördag: Vara hemma tror jag sen träffa Daniel
Söndag: Kanske fixa naglar beror på...
Måndag: Träning inför cabaren
Tisdag: Cabare och bal på kvällen
Onsdag: Avslutning

Simon min bror som tar studenten på Fredag!

Kladdkaka paus


Hemma

Kom precis hem från skolan, Skulle egentligen hämta Julia men eftersom att hon hade kör repetition så fick hon gå hem direkt efter det. Jag har ätit lite mellanmål så är propp mätt nu. I dag vet jag inte vad jag ska göra. Kanske åka hem till Daniel. Vi får se om det är något viktigt jag har där. Jo jag måste dit, måste ta mina p-piller. Då vet jag vad jag måste göra. Åka dit och ta tablett och sen kolla på när han spelar. Inte det roligaste att kolla på. Men jag orkar inte åka hem på en gång. Då kan lika gärna mamma hämta mig sen. Men nu ska jag göra något annat. Orkar inte sitta här. Har inga bilder på datan. La in alla bilder på skivor. Så måste ta lite mer bilder.

Shit!

Jag vet att jag skriver det här lite sent och att typ alla vet om det här. Men kollade på filmen nyss och är helt chockad över bilderna! Det är helt otroligt att man tillåter sitt barn som var 1 och ett halvt år att testa sin första cigarett. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Det finns så mycket att säga men det kommer inte ut några ord. Jag är chockad och irriterad att man kan göra något sånt mot sitt barn som är nu 2 år och röker 40 cigaretter om dagen och om han inte gör det så känner han sig yr och sånt. Jag fattar inte vad dom håller på med. Kolla själv och få en chock!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7207258.ab

Datasalen

Sitter i datasalen och ska fråga på några fråger för elever. I går var jag ledig och då tillbringade jag min tid hemma hos Daniel och städade hela lägenheten. Det blev super fint och jag är mycket nöjd. I dag vet jag inte vad jag ska göra, ska iaf efter skolan hämta Julia för mamma jobbar kväll och magnus kommer hem lite sent. Så då ska jag hämta henne. Sen blir det middag och sen till Daniel

RSS 2.0