vill bara säga...

..Jag är den lyckligaste tjejen på hela världen! Jag älskar min pojkvän Daniel! Du är det bästa som har hänt mig. Du gör mig lycklig varje dag!

Musik

Kom precis hem från skolan. Vi slutade lite tidigare för att vi inte hade något att göra. I morgon så är jag ledig från skolan. Så det är jätte skönt! Men det är sköna dagar dom här sista. Sen är det sommar lov och annat skoj! Just nu så håller jag på att sätta in alla mina bilder på datan till en skiva. Det börjar att bli fullt på datan av alla bilder. Alla sommar bilder ska ju få plats.

Sommaren är bokad

I fredags bokade jag och Daniel resan till gotland! Det kommer att bli så kul hoppas jag!

10 juli klockan 04.50 åker vi till Visby så åker vi hem den 16 juli klockan 03.30. Jag är hur taggad som hellst! Länktar redan nu!


Väntar på min älskling

Sitter hemma hos mig och väntar på att Daniel ska komma och hämta mig. Så ska vi åka hem till han och chilla lite i soffan. Tänkte berätta lite om min helg.

Fredag:
Satt bara hemma hos Daniel och kollade på film och myste lite.

Lördag:
Satt vi hemma hos Daniel och några kom hem till oss och kollade på melodifestivalen. Såg inte hela och vet inte vilket land som vann.

Söndag:
Låg för det mästa i söngen och kollade på tv. Sen åkte jag hem och Daniel hem till sin farfar och firade han. Jag åt middag sen och efter det gick jag och familjen hem till min faster och kollade på lägenheten (Som har blivit jätte fin!). Jag följde med felix och köpte en pizza och sen gick jag hem och nu väntar jag på Daniel.


Torsdag

Sitter i sängen och har precis sätt på min andra tvätt maskin och torktumlare. Det blir en tvätt dag i dag. Känns som det behövdes faktiskt. Lilla syster Julia hjälpte till lite också.
Idag har jag varit i skolan. Hela skolan fick glass för att musik eleverna hade varit duktiga på skansen här om dagen. Det satt rätt fint så där när det var sol ute. Var jätte sugen på det, Plus att det inte var så god mat i skolan så fick glassen bli min lunch. haha mums! När jag kom hem så åkte vi och handlade mat och sen gick vi till restaurangen och åt mat. Sen kom vi hem och jag tvättade vidare och kollade lite runt på datan.
I morgon är det ju fredag. Vet inte vad jag ska göra. Antingen vara med Lina eller vara med Daniel. Men jag vet inte om jag pallar vara ute, jag tycker inte att det är så varmt ute ännu på kvällarna. Men vi får se.
Jag älskar dig mest!

SKOR!

Kom precis hem från Farsta med Lina. Hon köpte lite smink och så åt vi lite lunch. Så nu är jag hemma igen. I dag har jag inte gjort så mycket. Vaknade vid 12 och då gick jag och åt frukost. Sen ringde jag mitt sommar jobb. Men dom svarade ju inte som vanligt. Funderar på att skita i det. Kanske ska åka bort då ändå, så vi får se. Vad ska ni göra i sommar? Jag har lite planerat. Jag ska till Gotland och sen ska jag till Daniels mamma i en vecka. Vet inte om jag ska göra något mer men det får vi se.
Köpte 2 par skor i går. Klack skorna ska jag ha till balen så det kommer att blir jätte fint det här!

.

Livet är som en klättring
Men utsikten är underbar

Det var ett tag sen

Sitter i soffan och väntar på att tjej kvällen på 5an ska börja. Men det börjar alldeles strax. Har kollat upp vad biljetterna kommer att kosta nu. Så vi ska boka snart. I morgon så ska jag vara hemma för att det är något i skolan, så ska vara hemma då. I kväll ska jag sova hemma ensam i min säng. Jag som ville sova med min älskling i natt. Men icke ska man det. Han ska sova hemma med sin bror. Men kanske åker dit tidigt och pussar lite på han. Men nu bärjade mitt program så ska se det nu.

Inga pengar på mobilen

Har precis ätit lunch och slutat skolan. Jag har bara haft 3 lektioner i dag så det var skönt. Dom nya 7orna kommer och kollar på skolan så vi får inte vara där. Bara musik profilen som ska spela sin sista konsert i skolan. Det finns inte så mycket att säga. Jag har inga pengar på min mobil. Så ni får ringa om det är något eller skicka sms så kanske jag ringer tillbaka med en annan mobil. Men nu ska jag kolla lite på tv och sen städa mitt rum.

Sol och mera sol!

Sitter i soffan hemma hos Daniel och lyssnar på musik och funderar på när han tänkte komma hem.. hmm dags att komma hem tycker jag! Det gick bra hos doktorn. Har fått salva nu. Daniel kommer mobba mig mer nu med alla salvor jag har. haha. Men det blir bättre hoppas jag! Skolan var skön i dag. Har haft 2 lektioner ute och sen 2 inne. Sen slutade jag. Skit skön dag har det varit. Med sol och allt. Det är hur skönt som helst.
I morgon så ska min klass åka och paddla i bagarmossen tror jag att det var. Då ska jag inte ramla i. Men jag har ju paddlat förut, så det kommer nog gå bra. Om inte jag eller Ronja får panik och ska börja röra på oss för mycket. haha. Då ska jag ha solglasögon på mig!

Doktorn

Sitter hemma hos Daniel och äter frukost. Min buss går 48 då ska jag möta upp Ronja så ska vi åka till doktorn. Förlåt att jag inte har skrivit något. Men jag har inte fått haft min data för att Daniel har spelat the sims. haha. Men nu jobbar han så slänger in ett inlägg. Men nu har jag lite bråttom. Måste fixa mig.

Frukost

Ligger i soffan med datan i knät hemma hos Daniel och han sitter och spelar Xbox. Vi är inte alls nördar ;) haha Det är trots allt fredag morgon, den får vara lat så här tidigt på dagen ;)
I dag så kommer det lite folk hem hit. Så det blir mysigt! Vi har inte gjort så mycket i dag. Vi har iaf handlat och ätit frukost. Daniel ska gå och träna sen så ska jag städa hela lägenheten så det blir fint här. Eftersom att det kommer några hit i kväll. Det kan inte se hur så här då! Men nu ska jag spela the sims. Skriver kanske mer sen :)

Hemma hos älsklingen

Sitter och i soffan och lyssnar på musik medan han spelar. I går så var vi först i Årsta och grillade med några. Mysigt var det, men det var kallt. Så vi åkte hem och hämtade filt och lite mer varma kläder. Sen åkte vi och spelade fotboll med Timmy, Oskar och Fredrik. Men det blev kallt det också eftersom att jag inte spelade så jag satt bara och kollade på. Så vi åkte hem och la oss i sängen och somnade ganska så fort. Det blev en tidig kväll faktiskt. Så det var ganska så skönt!
Min snygga styling på Lina

Då var det måndag

Ligger i sängen, är lite trött. Det kanske blir en lite power nap innan mamma kommer hem. Men vi  får se hur det blir, tänkte sätta på en film efter jag har kollat runt lite på datan. Har 3 filmer som ligger och väntar på att jag ska kolla på dom. I helgen har jag varit i skogås med Daniel och några vänner. Vi var hemma hos Matte och chillade. Jätte mysigt var det! Har inte så mycket att säga om. Jag är trött så jag stavar fel och det blir jätte konstigt haha. Ska nog kolla på en film nu. Men skulle bara skriva här så ni visste att jag levde!

Juste!! Det är bara 3 dagar i skolan på denna veckan. Jätte skönt. Man är ju ledig dom andra, så det blir längre helg! Det är 29 dagar kvar tills jag går ut också. Så det blir också jätte kul! Men det ända som är ett problem är att jag känner mig stressad över mycket. Med packningen till Gotland, balen, skolavslutningen och sommar jobb. Det känns som att det är mycket att tänka på. Men det läser sig. Kuratorn sa att jag skulle skriva en packlista till Gotland iaf. Så får väl göra det. Sanne brukar göra det, så det ska nog gå för mig också. 


Lina har smugit sig in på min lektion

Tjat hit och tjat dit

Sitter i soffan med min systers data. Orkar inte sätta på min och den är nere i mitt rum. Daniel och Matte kom precis och ska mecka lite med bilen. Sen ska vi åka och hämta Lina och göra något kul. haha. Jag har även avbokat min tid hos nagel tjejen. Jag känner att jag inte har råd med det ännu. Så det får bli en annan gång. Men nu ska jag fråga Daniel vad han och Lina kom överräns om.


Jag och min älskade mamma

ja men en rubrik tack

Som alla mina inlägg börjar, "Jag sitter i soffan just nu". haha. Men det är så skönt i min stora soffa. Brodern min sitter bredvid mig och kollar på tv. Jag snackar lite med Melan på fejan. Rebecca och Cassie håller på och bakar 5min cola. Dom blev jätte goda!
I går prövade jag en klänning hemma hos min faster. Den var jätte bra och det blir nog den som jag ska ha på min den 8 juni. Måste bara köpa ett par skor och sen naglar. Sen är jag redo! haha
Matte och Daniel

Hemma igen

Sitter i soffan och har precis kollat klart på ett program. Det har varit rätt chill i skolan i dag. När jag kom hem så kollade jag i tidningen. Efter det slog jag ner min söta rumpa i soffan och kollade runt på datan och sneglade lite på tv. Jag ska snart åka till min kusin och pröva en klänning.

Förlåt, Förlåt, Förlåt

Jag har totalt glömt bort att jag har en blogg. Så kom jag på det i morse när jag satt och åt frukost. haha. Så jag tänkte skriva vad jag har gjort dem senase 4 dagarna. 

Fredag:
Vi dansade i skolan på morgonen, vi kom till final men sen vann någon annan kommer inte ihåg. En i min klass trampade på min fot så det började att blöda! Det gjordes skit ont! Så jag ringde Daniel så han fick komma och hämta mig så åkte vi hem till han och åt lite lunch. Det blev kyckling sallad! mums. Sen gick vi upp till Daniel. Matte och daniel spelade gitar hero och jag sprang runt och fixade mig lite gran. Sen efter ett tag kom Timmy, Oskar, Fredrik och Patrik. Vi lyssnade på musik och hade det mysigt. Lina kommer runt 20 över 2 tiden eller något liknande. Jag kännde mig lite ensam där bland alla killar haha. Runt 5 tiden åkte vi till Farsta för att träffa Jens och sen gå till majbrasan. Det var mysigt där. Runt 9 tiden kom Sanne, Ronja och Charlina och när dom kom så åkte vi till Skarpnäck och skulle kolla på majbrasan där. När vi hade varit där en stund så åkte alla hem till sig. Jag somnade på en gång när jag kom hem.

Lördag:
Åkte hem till mamma med Daniel och åt middag. När vi hade ätit klart åkte vi hem till Daniel och kollade på film. Vi gjorde inte så mycket. Vi satt bara hemma och hade det mysigt.

Söndag:
Låg i stort sätt i sängen hela dagen och kollade på tv.

Måndag:
Först var jag i skolan. Efter skolan så åkte jag och Lina till banken och hämtade mynt rör. Efter det åkte vi till VH och hämtade alla pengar och stoppade dom i rören. Linas pappa körde oss till hökarängen. Jag tog bussen till skarpnäck och hade tvätt tid med min älskade pojkvän! När vi hade tvättat klart så åkte vi hem till och och la oss i sängen.


När vi hade precis kommit av flyget i Lanzarote

RSS 2.0